Οι υπηρεσίες μου

 

 

Απώλεια και διατήρηση βάρους

Αν θέλετε να πετύχετε και στα δύο στάδια, επισκεφθείτε με και θα σας βοηθήσω, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές! Σας παρέχω μάλιστα 2 δωρεάν συνεδρίες για το στάδιο της συντήρησης.

Λιπομέτρηση

Πρόκειται για μια απλή και ανώδυνη μέθοδο, με την οποία μαθαίνετε το ποσοστό λίπους που έχετε στο σώμα σας, με βάση το φύλο, την ηλικία και το επίπεδο σωματικής δραστηριότητάς σας όπως και το ποσοστό της μυϊκής μάζας, των σωματικών υγρών, της οστικής μάζας και την μεταβολική σας ηλικία.

Διατροφικές διαταραχές

Νευρική ανορεξία/βουλιμία, αδηφαγική διαταραχή καθώς και άτυπες διαταραχές πρόσληψης τροφής είναι συνηθισμένες στις μέρες μας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορώ να σας υποστηρίξω να τις αντιμετωπίσετε καθότι είμαι πιστοποιημένη στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία από το National Center for Eating Disorders (NCfED) της Μ. Βρετανίας.

Κοιλιοκάκη

Πρόκειται για τη γνωστή δυσανεξία στη γλουτένη. Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με εναλλακτικές λύσεις, θα σας βοηθήσει να μην παρουσιάσετε διατροφικές ελλείψεις, συνεχίζοντας παράλληλα να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τρόφιμα.

Βρεφική - Παιδική - Εφηβική διατροφή

Η διατροφή του βρέφους και του παιδιού είναι υψίστης σημασίας, καθώς παρουσιάζει άμεσο αντίκτυπο στη σωματική τους ανάπτυξη και την ψυχοκινητική τους εξέλιξη. Παράλληλα, η παιδική ηλικία αποτελεί την καταλληλότερη περίοδο για τη διαμόρφωση υγιεινών διατροφικών συνηθειών κατά την ενήλικη ζωή ενώ η υγιεινή διατροφή κατά την εφηβεία συμβάλλει στην πρόληψη χρόνιων νοσημάτων στην ενήλικη ζωή.

Κλινική διατροφή

Εάν έχετε ιστορικό, παράγοντες κινδύνου, παθολογικούς δείκτες σε εξετάσεις αίματος ή βιοχημικές εξετάσεις που επιθυμείτε να βελτιώσετε ή αντιμετωπίζετε κάποιο χρόνιο νόσημα, όπως σακχαρώδη διαβήτη ή καρδιαγγειακά νοσήματα, η βελτίωση των διατροφικών σας συνηθειών είναι το κλειδί για να βοηθηθείτε και να αποτρέψετε τυχόν παθολογικές καταστάσεις στο μέλλον.

Γονιμότητα

Κατά την αναπαραγωγική ηλικία, οι ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες, συνεπώς η κατάλληλα δομημένη διατροφή σε συνδυασμό με τακτική σωματική δραστηριότητα συνεισφέρουν σημαντικά στη διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους και στην ενίσχυση της γονιμότητας.

Εγκυμοσύνη και θηλασμός

Και στις δύο αυτές περιόδους, η διατροφή της μητέρας επιδρά άμεσα στην υγεία της ίδιας, θέτοντας παράλληλα τα θεμέλια για την ανάπτυξη και τη μελλοντική υγεία του παιδιού της.

Εμμηνόπαυση

Στο σημαντικό αυτό σταθμό στη ζωή της γυναίκας, η υγιεινή διατροφή και η τακτική σωματική δραστηριότητα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση και βελτίωση της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

Αθλητική διατροφή

Πρόκειται για εξατομικευμένα διαιτολόγια ανάλογα και τις συνήθειες του αθλητή, με σκοπό τη βελτίωση της αθλητικής του απόδοσης.